Dags att samla in anmälningar till årets Svenska Mästerskapet i Association Croquet, som går av stapeln mellan 24-25:e Augusti i Stavstorp.

Kostnaden för SM i AC är i år 800kr.

Anmälan skickas via hemsidan till Archibald Zimonyi eller via epost till archibaldzimonyi@yahoo.com.

Betalning sker till swish 073-4496507 (Joakim Norbäck), senast 14:e Augusti.

I år har vi tänkt att vi skall ta hjälp med logistiken genom att ha utvalda personer som gör visst jobb, som t.ex. att sköta lunc/kaffe, sätta upp planerna etc. Vi har en lista på aktiviteter vi behöver folk för och ni som är intresserade kan skicka mail via hemsidan till Archibald Zimonyi eller via mail till archibaldzimonyi@yahoo.com. Vi har tänkt att de som hjälper till får anmälningsavgiften betald, dock betyder det att man gör det jobbet under hela turneringsperioden. Men är ni intresserade så hör av er.

Vi vet att inte alla medlemmar finns kopplade till hemsidan, så ni får gärna sprida denna informationen till era klubbmedlemmar.

Som vanligt försöker vi alltid se till att det blir så många matcher spelade som möjligt, vilket betyder att med största sannolikhet kommer vi att köra en grupp där man möter alla de andra spelarna. Blir vi i år extra många spelare, kan det bli aktuellt med två grupper och slutspel istället.

Oavsett vilket kommer det bli två dagar fullpackat med matcher, då vi ämnar försöka beta av fyra matcher per dag. Schemat nedan gäller båda dagarna.

Speltid: 2,5 timmar per match

SCHEMA:

Samling: 09:00

Matchstart: ca 09:15

Lunch efter första matchen

Match 2: 12:45

Match 3: 15:30

Match 4: 18:15

Ni är alla varmt välkomna

Mejla mig när folk lämnar sina kommentarer –

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med Svenska Krocketförbundet