• Mar 19, 2024 från 18:30 till 20:30
 • Plats:Online
 • Senaste aktivitet:Mar 19

Välkommen till årsmötet den 19 mars.

Mötet kommer att hållas online via Zoom och är öppet för föreningar som är anslutna till förbundet.

Här är länken för att ansluta till årsmötet: https://nasdaq.zoom.us/j/94017551340?pwd=ZCtkNTc4TmkxWDJsZFRWK28zVlNHUT09

Logga gärna in några minuter innan mötet och se till att mikrofonen och kameran fungerar så att vi kan köra igång 18:30.

 

Mejla mig när folk lämnar sina kommentarer –

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med Svenska Krocketförbundet

Kommentarer

 •  Hej Ulf,

  Tack för dina frågor.

  Jag tror att stadgarna är skrivna med en hel del framförhållning utifall vi skulle växa då de passar bättre om vi var många fler klubbar och spelare. Då skulle det kunna vara en bra idé att begränsa antalet deltagare, men i nuvarande läge ser vi inte något behov av det. Därför har Archie skickat ut ett mail till samtliga personer som har registrerat sig på sajten och bjudit in dem till årsmötet. Så, vi tänker oss istället att en person per klubb for rösta men att alla som är intresserade får delta.

  Angående materialet så har styrelsen gjort en miss. Vi tidigarelade styrelsemötet i mars för att vi skulle ha tid att behandla propositioner och motioner och sedan skicka ut dem två veckor innan årsmötet. Men, det hade inte kommit in några motioner och styrelsen hade inte heller några propositioner vi ville lägga fram och då gjorde vi det felaktiga antagandet att vi inte behövde skicka ut något. Vad jag kan säga är att dagordningen kommer inte att innehålla någonting utanför det normala. Vi kommer att presentera de andra dokumenten under mötet också. Upplägget är att vi kommer att hålla årsmötet ganska kort och formellt och tillsätta de positioner som ska tillsättas och presentera det som ska presenteras. Sedan, efter de formella punkterna så tänkte vi hålla zoom-mötet öppen för allmänna diskutioner där åsikter, förslag, återkoppling och annat är välkommet, inte bara till styrelsen utan till alla som deltar. Vi ber om ursäkt för missen och uppskattar att du belyste det så att vi kan bli bättre.

 • Menar du allvar med att bara en påerson per förening får närvara???

  Jag vet att ovanstående är hämtat från stadgarna, men det har inte riktigt funkat så tidigare.

  Jag har inte sett något av det material som skulle skickats ut för två veckor sedan. Har ni skickat något?

Detta svar raderades.