Medlemmar

Svenska Krocketförbundet ansluter inte spelare på individuell nivå. I stället är de olika krocketklubbarna eller krocketföreningarna medlemmar i Svenska Krocketförbundet.

Medlem i SKF kan den förening bli som har krocketsport på sitt program och som tillämpar de principer som förbundets stadgar bygger på. Årsavgiften är i dagsläget 500 kronor.

Förbundet vill gärna att fler föreneningar ansluter sig. Vill er förening bli medlem i förbundet och delta i olika tävlingar är ni välkomna att kontakta oss.

Är du intresserad av att prova på krocket i någon form? Det kanske redan finns en förening på din ort. Annars kanske du tillsammans med några kompisar vill starta upp en helt ny verksamhet. Kontakta gärna förbundet i så fall för att se vad vi kan hjälpa till med.

Registrera dig på denna webbsajt

Vill du få information via e-post från Svenska Krocketförbundet? Om du registrerar ett medlemskap på webbsajten har du möjlighet att få våra informationsbrev. Dessa innehåller bl.a. information om tävlingar som hålls i Sverige samt information om vilka landskamper som spelas.

© 2021   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor