Tråkigt att det svenska laget inte kan ta sig fram i tävlingen genom att besegra Norge (om nu det hade gått), Tyskland och Tjeckien - å andra sidan är det kanske trevligt att detta lag hamnade i första divisionen. Så står det på WCF:s hemsida: http://www.wcfcroquet.org/index.php Och det finns en uppdaterad lagranking, där Sverige hamnar på åttonde plats, vilket nog motsvarar möjligheten att som åttonde lag spela i den delen av tävlingen. (Tveksamt faktiskt om det hade räckt när den gamla lagrankingen hade 6 spelare i stället för 4 - då såg det lika oroväckande ut som med lagrankingen i AC)

Visningar: 224

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Det är möjligt att den som försökt med länken till WCF inte har hamnat någonstans - hur som helst har det lämnats uppgifter om att division 1 spelar i Johannesburg, med lag från Egypten, England, New Zealand, USA, Sydafrika, Irland, Australien och Sverige. Division 2 spelar i Kairo, lag från Wales, Tyskland, Skottland, Norge, Tjeckien, Spanien, Belgien och Lettland. Det är en hel krocketsäsong innan dess, så det är kanske inte så konstigt att det inte börjat spekuleras något kring tävlingen än, inte ens i Norge.

Det er riktig det Lars Inge at vi ikke har spekulert på noe som helst,vi er ganske sikre på å vinne gruppen så vi tar det ganske lugnt.Det var jo litt forbasket at Sverige havnet i gruppe 1 men som vanlig er vi nordmenn storsinnet og ønsker  Sverige lykke til i Sør Afrika.Nå er det like før sesongen starter for oss i HCC. Dere er alltid velkommen til å spille hos oss,banen er nå like god som de beste banene i england. Ha en god sommer.

Skillnaden mellan första och andra divisionen är inte sådan att det finns anledning att citera de ord som används av Achillevs i elfte sången av Odysséen: "Hellre vore jag dräng på landet och slete för daglön / under en bonde som inget ärvt och lever i armod / än jag regerar som kung över alla de döda härnere." Skulle man i så fall tycka att det vore bättre att komma sist i division 1 hellre än att vinna division 2? Nu är det nog inte just de resultat jag skulle tippa, för laget i division 1 skulle jag säga trea eller femma, för laget i division 2 tvåa. Men om Norge inte kommer tvåa är det alltså för att de vinner finalen. Med det lag som presenterats på croquet.no är ingenting omöjligt, så länge presidenten kommer ihåg att inte spela fel klot.

RSS

SM Resultat 2021

SM i Association Croquet 2021

1. Lewis Palmer

2. Joi Elebo

3. Eje Elebo

SM i Golf Croquet 2021

1. Joi Elebo

2. Lewis Palmer

3. Mattias Vainio

Plate. Anton Kamne

SM i Svensk Krocket dubbel 2021

1. Mikael Agebjörn / Thomas C Ericsson

2. Joi Elebo / Eje Elebo

3. Anton Kamne / Björn Kamne

SM i Svensk Krocket enklots singel 2021

1. Mikael Agebjörn

2. Joi Elebo 

3. Tim Öhrberg

SM i Svensk Krocket tvåklotssingel 2021

1. Thomas C Ericsson

2. Joi Elebo 

3. Mikael Agebjörn

SM i Golf Croquet dubbel, 2021

1. Ivar Rasmussen & Jörgen Larsson

2. Joi Elebo & Daniel Larsson

3. Mattias Vainio & Anders Elfström

© 2021   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor