lag-VM AC

När väl tävlingen är över kanske deltagarna har tillfälle att berätta lite skrönor från banorna eller åstadkomma det som i andra sporter kallas analyser? I så fall skulle jag för min del gärna läsa några kommentarer om vad som hände i dubbelmatchen som slutade 26-25. Siffrorna är i sig fascinerande, det enda som skiljer är att den ena sidan lyckas gå ut med sitt andra klot medan motståndarna med sitt andraklot passerar sista bågen och har utgången kvar. Men i övrigt kan det ha gått till hur dramatiskt som helst - eller vara resultatet av ett spel som är allt annat än dramatiskt.

 

Problemet med Croquetscores är väl att man bara får sådana siffror presenterade och inga kommentarer. Att det inte är så länge sedan det inte presenterades siffror ens och man fick förlita sig till det slumpmässiga att det fanns något nät tillgängligt för någon tillfällig rapportering - nåja, sådant är ju lika snabbt glömt.

 

Croquetscores.com alltså - och vad kan hända i denna tävling där två grupper slagits ihop till en gemensam? Än så länge ser siffrorna hyggliga ut: 5-0 mot Tyskland, 3-0 mot Tjeckien, 1-0 mot Norge och Canada. Men när det står 1-2 mot Spanien och det har blivit två förluster mot Österrike innebär det ändå att de två senare är före i tabellen. Det spelar nog ingen större roll eftersom varje match ska bestå av 10 partier.

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med Svenska Krocketförbundet

Maila mig när folk svarar –

Svar

Detta svar raderades.