Datum för NM

Hej, fick följande information från Roar:

Vi har nå hatt årsmøte og ønsker å legge Nordisk før ferien i Juni eller første uke i July. Det er foreslått første helg i July, man da er dere kanskje opptatt? Det er svært viktig at vi legger dette på en dato som passer for dere slik at vi kan bli enda flere spillere i år. Kan du komme med et par alternative datoer. Fint hvis du på forhånd sjekker opp med hvilke svenske som kunne tenke seg å være med så kan vi prøve å ta en dato som passer de fleste. Fint hvis du kunne sjekket opp dette litt raskt da vi gjerne skulle hatt dato for dette mesterskapet før vi setter dato for de norske mesterskapene.
Det jobbes nå med planer om å anlegget 4 baner av internasjonal standard på området.


Vad tror ni om de föreslagna datumen? Första helgen i juli skulle innebära helgen före SM i Frödinge. Sista helgen i juni är midsommar. Den helgen passar mig perfekt, men jag antar att det finns många som har svårt att få permission på midsommar. För min del så fungerar det utmärkt med krocket två helger på rad också. Kom gärna med synpunkter.

MVH
Simon

Welcome_to_the_Nordic_golf_croquet3.doc

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med Svenska Krocketförbundet

Maila mig när folk svarar –

Svar

  • Inbjudan från Roar angående NM

    Welcome_to_the_Nordic_golf_croquet (3).doc

  • Ändrade planer. Då de två föreslagna datumen visade sig vara dåliga ur olika synpunkter är det i stället bestämt att NM går 7-8 augusti. Tävlingen ligger med i kalendern. Mer information kommer så småningom från Norges krocketförbund.
  • Problem med första helgen i juli. Den årliga landskampen mellan Sverige-Tyskland-Tjeckien kommer att gå i Frödinge i år. Det finns bara ett ledigt datum för den tävlingen då planerna inte är upptagna av fotbollsspelare. Det innebär att NM måste ligga i juni. Senare i juli fungerar inte för de flesta av Norges spelare.

    Jag skall se om det går att lägga NM ytterligare en helg tidigare alltså helgen före midsommar. Annars blir det nog midsommarhelgen.
  • Personligen så får jag aldrig ledigt på midsommar.
Detta svar raderades.