Tråkigt att det svenska laget inte kan ta sig fram i tävlingen genom att besegra Norge (om nu det hade gått), Tyskland och Tjeckien - å andra sidan är det kanske trevligt att detta lag hamnade i första divisionen. Så står det på WCF:s hemsida: http://www.wcfcroquet.org/index.php Och det finns en uppdaterad lagranking, där Sverige hamnar på åttonde plats, vilket nog motsvarar möjligheten att som åttonde lag spela i den delen av tävlingen. (Tveksamt faktiskt om det hade räckt när den gamla lagrankingen hade 6 spelare i stället för 4 - då såg det lika oroväckande ut som med lagrankingen i AC)

Visningar: 198

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Det är möjligt att den som försökt med länken till WCF inte har hamnat någonstans - hur som helst har det lämnats uppgifter om att division 1 spelar i Johannesburg, med lag från Egypten, England, New Zealand, USA, Sydafrika, Irland, Australien och Sverige. Division 2 spelar i Kairo, lag från Wales, Tyskland, Skottland, Norge, Tjeckien, Spanien, Belgien och Lettland. Det är en hel krocketsäsong innan dess, så det är kanske inte så konstigt att det inte börjat spekuleras något kring tävlingen än, inte ens i Norge.

Det er riktig det Lars Inge at vi ikke har spekulert på noe som helst,vi er ganske sikre på å vinne gruppen så vi tar det ganske lugnt.Det var jo litt forbasket at Sverige havnet i gruppe 1 men som vanlig er vi nordmenn storsinnet og ønsker  Sverige lykke til i Sør Afrika.Nå er det like før sesongen starter for oss i HCC. Dere er alltid velkommen til å spille hos oss,banen er nå like god som de beste banene i england. Ha en god sommer.

Skillnaden mellan första och andra divisionen är inte sådan att det finns anledning att citera de ord som används av Achillevs i elfte sången av Odysséen: "Hellre vore jag dräng på landet och slete för daglön / under en bonde som inget ärvt och lever i armod / än jag regerar som kung över alla de döda härnere." Skulle man i så fall tycka att det vore bättre att komma sist i division 1 hellre än att vinna division 2? Nu är det nog inte just de resultat jag skulle tippa, för laget i division 1 skulle jag säga trea eller femma, för laget i division 2 tvåa. Men om Norge inte kommer tvåa är det alltså för att de vinner finalen. Med det lag som presenterats på croquet.no är ingenting omöjligt, så länge presidenten kommer ihåg att inte spela fel klot.

RSS

SM Resultat 2020

Association Croquet 24-25/8 - 2020

1. Joi Elebo

2. Lewis Palmer

3. Eje Elebo

Golf Croquet Singel 21-23/8 - 2020

1. Joi Elebo

2. Lewis Palmer

3. Anders Elfström

Bowl. Mattias Vainio

Plate. Tomas Sandström

Svensk Krocket Dubbel 14/8 - 2020

1. Krister Ekholm & Simon Vahlberg

2. Thomas C Ericsson & Mikael Agebjörn

3. Erik Svensson & Mattias Johansson

Svensk Krocket Singel 15/8 - 2020

1. Thomas C Ericsson

2. Krister Ekholm

3. Tim Öhrberg

Svensk Krocket tvåklotssingel 16/8 2020

1. Thomas C Ericsson

2. Jan-Åke Lundberg

3. Krister Ekholm

Se tidigare mästare

© 2020   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor