Spelformatet kommer att bli gruppspel följt av utslagning och plate. Hur grupperna kommer att se ut beror på antalet deltagare. Kostnad är 500:- inklusive lunch för 2 dagar.

Sista anmälningsdag är 28e juli.

Anmälan sker genom att svara "Kommer att delta" på förfrågan som finns på den här webbsidan.

Mejla mig när folk lämnar sina kommentarer –

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med Svenska Krocketförbundet

Kommentarer

  • Då är det snart dags för SM i Golf Croquet. Vi är 18st anmälda, så vi kommer att spela i 3 grupper med 6 spelare i varje grupp och sedan går de två bästa från varje grupp, samt de två bästa 3orna vidare till kvartsfinal. De 10 som inte går vidare kommer att spela "plate". Jag kommer att gå igenom spelschemat och förutsättningarna i mer detalj innan vi börjar på lördag.

    På lördag är det samling kl. 8:30. Efter en kort genomgång så kör vi 10 minuter uppvärmning och sedan börjar matcherna. På lördagen så har vi många matcher som ska spelas eftersom vi måste hinna med gruppspel, eventuellt särspel samt kvartsfinaler. Och, vi vill inte bli färdiga alltför sent eftersom SKFs årsmöte ska hållas efter avslutat spel. Så, om någon åker till Eskilstuna redan på fredag och vill spela en match på fredag kväll så funkar det. Hör av er till mig isåfall, men det är helt frivilligt. Jag kommer till Stavstorp omkring kl. 19 på fredag.

    Klädkod är som vanligt vita byxor, vit tröja med krage och skor som inte förstör gräset. Vid regn så är det ok med regnkläder i annan färg än vit.

    Avgiften är 500:- och inkluderar lunch och fika. Hör av er till mig om ni har allergier eller särskilda önskemål. Betala helst med Swish till 073-449 6507. Om det inte är möjligt så kan det betalas kontant på lördag istället.

    Om det är någon som har frågor så kan ni gärna kommentera i den här tråden.

Detta svar raderades.