Spelformatet kommer att bli gruppspel följt av utslagning och plate. Tävlingen börjar på fredag eftermiddag och fortsätter till söndag. Hur grupperna kommer att se ut beror på antalet deltagare.

Uppdatering! Pga coronasituationen blir det ingen gemensam lunch i båthuset i år. Alla uppmanas istället att ta med sig något att äta vid planerna eller åka iväg och köpa något där man känner sig trygg. Förhoppningsvis leder det till att ett par omgångar mitt på dagen kan spelas single banking. Viktigt att alla håller avstånd hela tiden också, vilket inte borde vara så svårt på en croquetplan. Anmälningsavgiften blir 500:- istället för 700:-.

Sista anmälningsdag är 14e augusti.

Anmälan sker genom att svara "Kommer att delta" på förfrågan som finns på den här webbsidan.

Mejla mig när folk lämnar sina kommentarer –

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med Svenska Krocketförbundet

Kommentarer

  • Samling kl. 14, sedan 30 minuter uppvärmning/inspel och första matcherna börjar 14:30.

  • Vilken tid vill du Joakim att vi är på plats på fredag? 

  • Det brukar skötas med swish på plats. 

  • Hur sker betalningen?

  • Ja, det är sent att ändra det nu, men det är definitivt något som kan diskuteras på årsmötet om det är bättre att ha ett mer kompakt schema på två dagar.

    Det blir luftigare att ha 2,5 dagar och om man blir färre än 16 personer så kanske det känns onödigt. Men, då har man också mer frihet om det blir riktigt dåligt väder någon dag. Det hjälper dock inte om ösregnet kommer överraskande på söndag eftermiddag som förra året, men annars kan det vara bra att ha utrymme att justera schemat vid behov.

    Vi får se hur många som anmäler sig totalt och i vilken utsträckning det är möjligt att flytta några matcher, men tills dess så utgår jag ifrån att vi börjar på fredag eftermiddag.

  • Behöver vi verkligen börja på fredag? Jag har väldigt svårt att vara på plats innan 18:00. Ska man då lämna WO på fredagsmatcherna eller kan få spela dessa matcher på lördag?

Detta svar raderades.