SM i svensk krocket var en mycket trevlig tillställning. Precis som förra året spelade vi i Frödinge. Simon och Krister gjorde som vanligt ett imponerande arrangemang. Förutsättningarna är perfekta i Frödinge, bra och välklippta planer och en fin idrottsplats där vi får hålla till.

Mitt mål med helgen var att lyckas bättre än förra året då jag kom tvåa i alla grenarna. Det fungerade då jag fick med mig en pokal av varje storlek hem. I genomsnitt blir det samma som förra året, men det känns ändå bättre att få med sig ett guld. Nu är min svit av SM-guld obruten sedan 2004, det är sju år på rad med minst ett SM-guld. Jag tänkte försöka hålla den sekvensen vid liv så länge som möjligt.

Jag tycker att nivån höjs för varje år som går. Det finns en kärntrupp av spelare som återkommer varje år och ingen av de spelarna blir sämre direkt. Sedan är det några nya spelare och alltid någon som förbättrat sig sedan sist. Det blir fler och fler som har en realistisk chans att vinna ett SM-guld, vilket är mycket bra.

Extra kul att det kom så många nya spelare i år. Tyvärr var det totala antalet spelare inte så högt. Kan vi få några fler föreningar att ställa upp nästa år kan det bli ett rekordår.

Nu gäller det att vänja sig av med delrinkloten och börja fokusera på kommande tävlingar, nästa anhalt på croquet-touren 2010 är Eskilstuna.

Visningar: 109

Taggar: sm, tävling

Kommentera

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med i Svenska Krocketförbundet

Kommentar av Thomas C Ericsson den 12 Juli 2010 kl. 13.11
Duktigt jobbat Simon! Ditt spel imponerade i helgen! Lycka till på SM tävlingarna i Eskilstuna, ett bra tillfäle för de svenska landslagskillarna att slipa formen för kommande lag-VM.

Keep on croquing!!!

© 2020   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor