Ännu ett SM är färdigspelat. Ännu ett guld. Jag spelade kass i 2,5 dagar. Men på söndag eftermiddag stämde äntligen spelet. Det räckte för att vinna dubbeln ihop med Ulf. Det känns extra skönt att det gick bra till slut, för i år blir det inga fler chanser att ta ett SM-guld. Det innebär att min svit av SM-guld varje år sedan jag tog mitt första fortfarande är obruten. Gött.

 

Tack till Ulf som höll oss kvar i tävlingen tillräckligt länge för att mitt spel skulle få chansen att bli bra.

Visningar: 121

Kommentera

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med i Svenska Krocketförbundet

Kommentar av Thomas C Ericsson den 16 Juli 2012 kl. 16.24

Nu är sviten bruten :-(

© 2020   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor