Krocketsäsongen 2010 är över för min del. Det återstår några enstaka hösttävlingar, men inga som jag tänkte spela.

Om jag lite snabbt skulle summera säsongen så blev det ett NM-brons, ett SM-brons, två SM-silver, två SM-guld och ett EM-guld. Ett facit som jag är ganska nöjd med. Framför allt känns EM-guldet som en riktig triumf. Jag kanske aldrig lyckas prestera något liknande mer. Det kan ha varit höjdpunkten i min krocketkarriär.

Det som inte lyckades så bra är några andra tävlingar. Västsvenska mästerskapen blev ett misslyckande. Lag-VM blev också ett fiasko. Parkstone summer tournament kunde slutat bättre. Det kunde blivit minst ett SM-guld till. NM gick inte särskillt bra. Det finns mycket som kan bli bättre. Framför allt är jag besviken över att min grade fallit lite i AC. Det verkar som om jag fastnat på en platå strax över 1900-poäng. Nu måste jag jobba hårdare på att höja mitt AC-spel och har som mål att rankingen skall över 2000 nästa säsong.

Jag är egentligen mer intresserad av att satsa på AC, men nästa år är det VM i GC i England. Det blir säkert den säsongens höjdpunkt. Jag hoppas vi får med 3-4 svenska spelare den här gången. Tidigare har vi bra haft med en representant för Sverige i VM.

Övriga internationella tävlingar som planeras för nästa säsong är Lag-EM och eventuellt ett EM i GC. EM i AC flyttar från Jersey till Irland nästa år. Där har jag aldrig varit så det kommer att bli en ny bekantskap. Dessutom blir det förmodligen ett NM i Norge som vanligt. Denna gången kanske Letterna dyker upp. Sedan blir det säkert någon träningslandskamp. Tyskland, Tjeckien eller Norge kanske.

Visningar: 80

Kommentera

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med i Svenska Krocketförbundet

© 2020   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor