Svenska Krocketförbundet

Krocket spelas med klubba och klot

Mattematiska efterdyningar av Nordiska mästerskapen i krocket

Ett snabbt överslag visar att jag enligt rankingsystemet borde vunnit ~83% av mina matcher, resultatet blev 86%. Dagen innan tävlingen var jag rankad som tvåa, jag kom tvåa. Jag gjorde alltså vad jag skulle, vad höll ni andra på med?

Visningar: 209

Kommentera

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med i Svenska Krocketförbundet

Kommentar av Joi Elebo den 28 Augusti 2012 kl. 11.30

När jag ändå är helt insnöad i siffrorna efter de nordiska mästerskapen kan nämnas att fyra av sju svenskar förbättrade sitt index, och i snitt över alla sju spelarna gick vi plus 18 rankingpoäng var, vilket alltid känns lite extra roligt då vi möter lillebror i väst.

Kommentar av Joi Elebo den 28 Augusti 2012 kl. 9.21

Nu har resultaten kommit in i rankingen, och mycket har hänt. Jag har tagit mig upp till plats 105 i världsrankningen och Ulf har såklart gjort ett jättesprång. Han har gått om Simon med 77 poäng indexmässigt, även om han fortfarande ligger 30 poäng efter i graden. Faktum är att Simon numera enbart är sjätte bästa svensk indexmässigt, ett perfekt läge för att hämta hem massor av rankingpoäng när vi skräller i Sydafrika.

Kommentar av Ulf Söderberg den 27 Augusti 2012 kl. 7.38

Kommer bara ihåg finalen, men jag skulle enligt rankingen vinna 70% och i finalen vann jag bara 67%, men det var ändå rätt nära tycker jag…

Kommentar av Simon Carlsson den 20 Augusti 2012 kl. 8.44

Själv förlorade jag mot en looser.

© 2019   Created by Simon Carlsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor