Temperaturen stiger och förberedelserna intensifieras. Krister och Simon planerar för fullt allt som skall göras inför nästa helgs krocket SM. Gräset håller på att trimmas. Totalt kommer 6 banor att sättas upp på Lundavallen. En av banorna kommer att vara på vår "egna" krocketbana. I veckan intensifieras arbetet. Klippning. Tältbygge. Materialvård.

Det kommer att bli "the best games ever", som OS-generalerna brukar säga efter varje Olympiska spel.

 

Idag roade vi oss med att spela TVÅ tävlingar! Totalt sex omgångar spelades mellan Simon, Krister, Carl Robert och mig. Bra spel och många jämna omgångar.

Krister Ekholm avgick med segern i Kommun Mästerskapet (17 poäng), före mig (16 p). Simon Vahlberg och Carl Robert Douglas (årets rookie) delade på tredjeplatsen (11 p), men Siomon vann efter "straffskjutnning".

 

Tävling nummer två var "För-SM" och där blev det jag som drog det längtsa strået. Simon ledde inför den tredje och avslutande omgången, men efter ett par rafflande slutomgångar där Krister spurtade, gick jag ut som fribytare och vann!

Slutresultat; Thomas (17 p), Simon (16 p), Krister (15 p), Carl Robert (9 p).

 

Formen känns på uppåtgående och vädret lovar sol och värme, med risk för någon regnskur på lördagen. Nu gäller det att äta och sova ordentligt i veckan. De mentala förberedelserna får inte underskattas. Kommer att läsa Sun Tzu:s "The Art of War".

 

"- Vi måste locka fienden, simulera förvirra och krossa honom!"

 

Visningar: 112

Kommentera

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med i Svenska Krocketförbundet

© 2020   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor