Imorgon åker jag till England igen. Lite sightseeing i east sussex och en krockettävling i Easbourne. Jag försöker planera in ett besök varje år på en krocketkliubb jag inte varit på. I år blev det Compton croquet club som ligger i Eastbourne. Det är en lagom svår AC-tävling där man spelar en hel vecka och blandar singel, dubbel, handikapp och advanced. Det brukar vara väldigt trevliga tillställningar.

Om jag kommer åt wifi så kanske jag orkar rapportera lite resultat här.

Visningar: 193

Kommentera

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med i Svenska Krocketförbundet

Kommentar av Anders Moldin den 1 Juli 2014 kl. 13.02

Härligt att höra! Bra jobbat och grattis till segrarna!

Kommentar av Simon Carlsson den 29 Juni 2014 kl. 18.08
Imorgon är det slut på den här semesterresan. Jag har hunnit se Beachy head, Redoubt Forrest, Pevensey castle, Lewes castle, Anna of Cleves house och Eastbournes strandpromenad. Det är en stad som påminner om Brighton men är mycket finare.
Två krockettävlingar hann jag också med. En handikapp dubbel, där jag spelade tillsammans med Anne Jarmin. Hon var mycket bättre än sitt hc på 9, så vi vann enkelt alla matcherna. Sedan spelade jag en advanced singel. Totalt vann jag åtta av nio matcher och det räckte till turneringsvinst. Två troféer av två möjliga. Det var en helt klart lyckad tävling. Compton cc är kanonfin, med väldigt snabba och svårspelade planer. Jag hoppas på att kunna spela här igen nästa år.

© 2020   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor