Jag hoppas att det inte är en trend att tävlingens ordningsnummer i år styr min placering. I årets kycklingkrocket blev det en andraplats.

Det började bra med kvaltävlingarna. Tre raka 7 poängare. Finalen började också bra. Jag gick igenom kronan först, men hade bara ytterligare ett klot att jobba med då varken Jörgen eller L-I hade passerat båge tre. Det blev för svårt och jag missade båge 6. Sedan var partiet över innan jag fick chansen igen. Jörgen gjorde hela varvet och blev fribytare i omgången därefter. I min nästa speltur hade jag inget vettigare alternativ än att göra ett bågupplägg. Sedan träffar Jörgen ett långskott och det är över.

Jörgen vann årets kycklingkrocket efter mycket stabilt spel i finalen. Jag kom tvåa och L-I trea.

Jag får trösta mig med att jag slipper förvara kycklingen hemma ett helt år.


Visningar: 65

Kommentera

Du måste vara medlem i Svenska Krocketförbundet för att lägga till kommentarer!

Gå med i Svenska Krocketförbundet

© 2020   Created by Joi Elebo.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor